День шостий


Сьогодні 9 червня, ми провели три дні вдома, а тому зранку поспішали до школи. На жаль, не заваді нам стала справжня злива. Можливо, саме через цю "мокру" причину, не всі прийшли до табору...
За планом, ми збиралися на екскурсію до Лесиного Гаю,
але через погодні умови ця подорож була змінена прогулянкою до центрального парку. Ви, мабуть, вже знаєте, що на вихідних вдбулося урочисте відкриття оновленого дитячого майданчика "Рожеве Слоненя".
Ми весело
провели час на майданчику, гойдалися на різноманітних атракціонах, грали в ігри з старшою вожатою, досліджували нову для нас територію, а також спостерігали за нашими вчителями Русланою Миколаївною та Любов Михайлівною, які гойдалися разом з нами.
Повертатися до школи було надзвичайно важко - знову ж таки через погоду. Нас мучила спрага, а тому наша вчитель Ніна Василівна Бойко врятувала нас пляшкою води.
У школі ми вперше за табірну зміну відвідали наш компютерний клас. Нам дозволили пограти 15 хвилин в ігри на дитячому сайті, а потім бажаючі писали свої повідомлення на сайті нашого табору. Це було класно!
Після об
іду ми малювали наш табір - на асфальті, я думаю всі малюнки просто чудові. А Руслана Миколаївна та Володимир Михайлович поспішали на зустріч до райдержадміністрації, де разом з вчителями з усіх міських шкіл, вони обговорювали спортивні змагання між таборами, які відбудуться у четверг. Що ж будемо чекати четверга!

Немає коментарів:

Дописати коментар