День третій

У-р-а-а-а!!! Нарешті ми дочекалися офіційного відкриття нашої табірної зміни. Сьогодні дуже насичений день! На ранковій лінійці Руслана Миколаївна знову вітала наших учнів з Днем Ангела, а після сніданку ми всі разом дивилися кумедний фільм про американський шкільний табір "Черговий тато у таборі". Поки всі дивилися фільм, ми з вожатими розробляли дизайн загонових букетів, адже у нас сьогодні конкурс букетів "Посмішка літа". Скажу одразу, членами журі найкращим було визнано букет "Перлина". Як пояснила вожата Наташа Корнійко, учениця 10б класу, цей букет символізує дружбу, яку потрібно берегти як коштовну перлину.
В актовій залі ми зібралися рівно об 11 годині. Спочатку зробили "перекличку" загонів, так весело, виявляється, кричати на все горло свій девіз, потім загони представляли букети, які вони виготовили для відкриття. А після конкурсу букетів кожен загін представляв свої художні номери. Які ж тільки талановиті наші учні, і співають, і танцюють, і гуморески розповідають - все можуть робити, як справжні артисти.
Дуже кумедним для всіх був театр-експромт, який нам представили наші вожаті. Кожен обрав собі роль і виконував її відповідно до розповіді старшої вожатої, вона розповідала історію про пригоди кошеняти на подвірї , переслідування сорок, битву з курами та півнем та дружбу з цуценям.
Окрім
того, наш музичний керівник Ірина Петрівна Цьот провела з нами гру-показуху "Чайничок з кришечкою, кришечка з шишечкою, шишечка з дирочкою, з дирочки пар пішов...." Оце було дійсно весело!!!
Перед обідом ми ще пограли в ігри з учителем фізкультури, а після підсумкової лінійки, де
всі артисти отримали подарунки, ми вирушили додому!

Немає коментарів:

Дописати коментар