Наш пришкільний табір


Сьогодні перше червня!
Сьогодні свято в нашій школі!
Сьогодні ми відкрили наш пришкільний оздоровчий табір "Черемушки"!
Цього року в нашому таборі відпочиває 110 учнів!!! Це рекорд!!! Усіх учнів було розподілено по шести загонах в залежності від їх віку. У кожному загоні близько 20 учнів, їх опікують два вчителя. Старші вожаті - Руслана Миколаївна Шаманська (вчитель англійської мови) та Любов Павлівна Самойленко (вихователь ГПД) організовують дозвілля відпочиваючих. Цього року, на допомогу вчителям були запрошені учні старших класів (7в, 8а, 8б, 10а та 10б), вони виконують роль старших друзів учнів та помічників вчителів. Окрім того, таким чином вони мають змогу пройти свою виробничу літню практику.
Кожен день у таборі розпочинається з ранкової лінійки, де командири загонів здають рапорти старшій вожатій, весь загін при цьому повинен голосно назвати свій загін та розповісти девіз. Окрім того, старша вожата розповідає про події, які будуть відбуватися в таборі, а також надає інформацію про події, які трапилися цього дня в історії. Цікавою стала традиція перелічувати осіб, іменини яких відзначають за православним календарем.
Якщо вам цікаво довідатися про заходи, які будуть відбуватися у таборі протягом наступних трьох тижнів, то просимо переглянути наступне повідомлення.

Немає коментарів:

Дописати коментар