День п'ятий

Сьогодні п'ятниця, п'ятий день табору, спортивний день у наших "Черемушках", Веселі Олімпійські Ігри.



Все як завжди - заря
дка з Володимиром Михайловичем, ранкова лінійка з Русланою Миколаївною, сніданок з вчителями та бесіда з вожатими. Сьогодні наші вожаті нам розповідали про виникнення Олімпійських Ігор.
О 10 годині ми всі вийшли на п
оріг школи. Саме на східцях ми влаштували глядацький зал, а на подвір'ї була спортивна арена. Сьогодні ми принесли з собою до школи різноманітні колеса - хто ролики, а хто скейти, а старша вожата мала колеса велосипеда. По черзі, кожен загін представляв своїх спортсменів. Діти на роликах демонстрували свої вміння кататися, незважаючи на те, що всі спортсмени мали наколінники та нарукавники, ми всі затримували дихання та схрещували пальці, аби ніхто не впав! Деякі роллери використовували своїх друзів для підтримки. Потім показували свою майстерність скейтери - я думаю, дуже непросто опанувати цей вид транспорту. Шкода, що у нашому місті немає спеціально облаштованого місця для катання на роликах, скейтах та велосипедах.
П
ісля закінчення марафону "Всі на колеса", Руслана Миколаївна приготувала нам сюрприз. Вона запросила представників секції східних єдиноборств, які займаються у нашій школі. Хлопці, учні Гадяцької гімназії та Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3, продемонстрували нам вправи з палицею, мечем, нунчаками, саями та іншими засобами ведення бою. Окрім того вони навчили нас рахувати по-японськи і запросили всіх бажаючих до їхньої секції.


Після по
казових виступів ми перейшли до активних спортивних вправ. Весь табір грав у футбол, ОДНОЧАСНО. Але ми грали не у простий футбол, а у КОМІЧНИЙ (ми, навіть, мали два м'яча). В одній команді грали справжні спортсмени, а от у другій - казкові герої. Казкові герої грали свої ролі - наприклад, лікарка робила всім ін'єкції, а циганка ворожила на руці.
Звичайно ж в
играли казкові герої 10:5, за що і отримали подарунки від старшої вожатої.
Після футболу, ми ще змагался у веселих видах спорту - Весела переправа та Влучний стрілець.
Обід цього дня ми з'їли за дуже швидко.... А потім всі разом сфотографувалися на подвірї рідної школи.
Попере
ду три дні вихідних, ми будемо сумувати за нашим табором!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар