7 червня 2010 - понеділок

Як завжди - перший день у таборі - це організаційний день, хоча ранкова лінійка та зарядка - вже звичний ритуал без якого не можна обійтися.
У понеділок були сформовані загони, у кожен загін були призначені учні-вожаті. З перших хвилин вожаті почали налагоджувати контакт з у чнями - вони грали з ними в ігри на знайомство, розповідали про себе, про свої захоплення, улюблених тварин.
Пізніше всі разом вибирали назви загонів, підбирали девізи та співали загонові пісні. Музичний керівник допомагав у підготовці до відкриття табірної зміни, яке відбудеться у четвер - 10 червня.
Важливим завданням першого дня стало вивчення загонового девізу та навчання здавати рапорти командирів загонів на лінійці. Близько 12 годин коден загін отримав завдання обрати найкращого стрибуна на скакалці серед хлопчиків та дівчаток свого загона. Потім на порозі школи відбулися загальнотабірні змагання на визначення найкращого стрибуна на скакалці табору, які проводили разом Руслана Миколаївна та Володимир Михайлович. Потім змагалися загони у стрибках з місця. Всі переможці отримали подарунки і з радістю поспішили до їдальні на обід.
Весело пройшов перший день, і це дуже важливо, адже недарма у народі говорять, який початок - таким буде й закінчення.

Немає коментарів:

Дописати коментар